Over ons

In de huidige samenstelling timmert ons team aan de weg onder leiding van Hans van Rijssel. Onder de vleugels van Broviand B.V. zijn wij in staat om klanten dagelijks te voorzien van verse kwaliteitsproducten, veelal afkomstig uit de eigen uitsnijderij of van slachterijen uit Nederland, België of Duitsland. Een team binnendienstmedewerkers start dagelijks voor dag en dauw met het ontvangen van de verse producten die vervolgens dezelfde morgen nog bij de klanten worden afgeleverd door een enthousiast team van chauffeurs met moderne frisse bussen of vrachtauto.
Kwaliteit, service en samenwerking

Tegenwoordig is De Kuikenhof een ervaren vers leverancier van kip-, kalkoen en wildproducten in zowel Limburg als ook in de aangrenzende delen van België en Duitsland.

Begonnen als familiebedrijf van de Familie Huveners maakt De Kuikenhof nu onderdeel uit van Broviand B.V. te Someren, een toonaangevende speler in de Europese markt van vers pluimveevlees. De Kuikenhof staat voor kwaliteit, service en samenwerking. Het team staat altijd klaar om uw wensen als klant centraal te stellen Samen de keten begrijpen en omzetten naar concepten is een belangrijk onderdeel hierin.

Certificaten

Onze trots, op weg naar U!

Wilt u graag een bestelling doen of meer informatie? Neem dan contact op met een van onze afdelingen:
Verkoop: hans@dekuikenhof.nl of math@dekuikenhof.nl
Bestellingen/leveringen: bestel@dekuikenhof.nl
Algemeen/administratie: info@dekuikenhof.nl

De Kuikenhof B.V.
Bommerigerweg 7a | 6281 BR Mechelen
Tel. 043-4551559 | Fax. 043-4551597
info@dekuikenhof.nl | www.dekuikenhof.nl

De Kuikenhof is al ruim 50 jaar een begrip in Zuid-Limburg als het gaat om Kip. Tegenwoordig is De Kuikenhof een ervaren vers leverancier van kip-, kalkoen en wildproducten in zowel Limburg als ook in de aangrenzende delen van België en Duitsland.

De Kuikenhof B.V. is onderdeel van: